ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σεμινάριο από Maverick Viñales στην Μαλαισία

Σεμινάριο από Maverick Viñales στην Μαλαισία

MotoGP 2019, 18ος γύρος – ΜΑΛΑΙΣΙΑ

Η ομάδα της Monster Energy Yamaha MotoGP γιορτάζει τη δεύτερη νίκη της σεζόν, καθώς ο Maverick Viñales επέστρεψε στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου έπειτα από έναν άψογο αγώνα στην πίστα Sepang. Ο Valentino Rossi έφερε την δική του μηχανή με βαθμούς πίσω στο γκαράζ, δείχνοντας ταχύτητα στην μάχη του για την τρίτη θέση, τερματίζοντας ωστόσο τέταρτος στο τέλος του αγώνα.
Ο Viñales έκανε ακριβώς αυτό που είχε προγραμματίσει από το Σάββατο μετά το τέλος τον προκριματικών. Είχε ένα καλό ξεκίνημα, κρατήθηκε στη δεύτερη θέση μέσα από τις μάχες των πρώτων στροφών και ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό. Μόλις πέρασε στην πρωτοπορία του αγώνα, άνοιξε και ένα προβάδισμα 1.5 δευτερολέπτων και οδήγησε άνετα προς την νίκη.
Η κούρσα του αναβάτη Νο.12 ήταν ένας αγώνας συγκέντρωσης, μέσα από την υγρασία και ζέστη της Μαλαισίας. Κατάφερε να κρατήσει το κεφάλι του καθαρό και να φέρει την Yamaha του πρώτη στο νήμα, με τον Marc Marquez να τερματίζει πίσω του στην δεύτερη θέση. Στο τέλος του αγώνα, ο Viñales είχε ανοίξει διαφορά 3.059 δευτερολέπτων από τον Marquez. Ο αναβάτης της Yamaha αφιέρωσε τη νίκη στον αείμνηστο Ινδονήσιο αναβάτη Afridza Munandar, ο οποίος ήταν ο αγαπημένος του στο πρωτάθλημα Idemitsu Asia Talent Cup. Η Yamaha για άλλη μια φορά έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους του Munandar.
Ο Rossi πάλεψε με τον Andrea Dovizioso για την τρίτη θέση αλλά στην συνέχεια έπρεπε να γυρίσει στην προσοχή του προς τον Álex Rins, έστω και αν προσπάθησε τρεις γύρους πριν από το τέλος να προσπεράσει αλλά στην τελική έπρεπε να αρκεστεί στην πολύ καλή τέταρτη θέση με τον Dovi να συμπληρώνει το βάθρο.
Ο Viñales δήλωσε: «Ήταν ένας απίστευτος αγώνας. Ετοιμαζόμασταν για τον αγώνα σωστά όλο το Σαββατοκύριακο. Ένιωσα ότι είχα μεγάλες δυνατότητες μετά τον πρώτο γύρο. Πήρα το προβάδισμα και συνεχίσαμε να πιέζουμε, να πιέζουμε και να πιέζουμε. Ειλικρινά, είμαι τόσο χαρούμενος. Κάναμε καλή δουλειά. Κρίμα για το τι συνέβη στην Αυστραλία, γιατί και αυτός ήταν ένας αγώνας όπου ένιωθα ότι είχα πολλές δυνατότητες, αλλά η πρώτη θέση εδώ είναι καταπληκτική. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτόν τον αγώνα στο Munandar, ο αναβάτης που πέθανε χθες. Ήταν ο αγαπημένος μου στο Cup Talent της Ασίας. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του.»
Η ομάδα θα απολαύσει τώρα μια εβδομάδα ανάπαυσης μετά από τρεις συνεχόμενους αγώνες, πριν επιστρέψουν στη δράση στην πίστα Ricardo Tormo για τον αγώνα στην Valencia που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top