ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έβριζε όσους τον κατηγορούσαν ο νταλικέρης που οδηγούσε με τα πόδια - 'Πονούσα τη μέση μου'

ΚΥΠΡΟΣ:  Έβριζε όσους τον κατηγορούσαν ο νταλικέρης που οδηγούσε με τα πόδια - 'Πονούσα τη μέση μου'

Με το στόμα ανοιχτό η κυπριακή κοινωνία παρακολουθεί ολες τις εξελίξεις με τον διάσημο πλεόν 43χρονο νταλικέρη της Κύπρου που οδηγούσε με τα πόδια και μετέδιδε live το 'κατόρθωμα' του.

Επιμέλεια: Έλενα Τσιακούπη

Παρουσιάζεται την Τρίτη 5/11 στο Δικαστήριο Λάρνακα ο 43χρονος που προκάλεσε αντιδράσεις στην κοινή γνώμη αλλά και το διαδίκτυο. Μάλιστα, μετα τα σχόλια και μηνύματα που έλαβε, σύμφωνα με οσα ακούστηκαν σε τηλεοπτικό πάνελ, ο 43χρόνος άρχισε να μιλά άσχημα και υβριστικά σε όσους τον κατηγορούσαν.

Ο 43χρόνος περνά τα σκαλιά του δικαστηρίου οπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης, καθώς και της οδήγησης με μη ελεύθερα χέρια.

Οπως ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου εξήγησε για το αδίκημα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους ή χρηματικό πρόστιμο μέχρι 1008 ευρώ.

Επισης πρόσθεσε ότι μπορεί να επιβληθούν και οι δυο ποινές ταυτόχρονα καθώς και βαθμοί ποινής.

Σε συζήτηση του σε τηλεοπτικό πάνελ, ο κ. Γεωργίου, ανέφερε οτι ο 43χρόνος αρχικά αρνείτο στη συνέχει όμως παραδέχθηκε και προέβαλε έναν δικό του ισχυρισμό τον οποίο θα κληθεί να τον καταθέσει στο δικαστήριο την Τρίτη 5/11.

Μια πληροφορία ωστόσο έγινε γνωστή οτι πιθανόν να ισχυρίστηκε οτι πονούσε τη μέση του, με τον κ.Γεωργίου να μην θέλει να πει περισσότερα ή να επιβεβαιώσει η διαψεύσει τον ισχυρισμό.

Το ερώτημα που γεννιέται είναι : Μετά απο την μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα, οι πολίτες και οδηγοί θα προβληματιστούν για την οδική παιδεία που διαθέτει ο Κυπριακός λαός ή θα το προσπεράσουν και θα το αφήσουν να ξεχαστεί οπως πολλά αλλά περιστατικά που συγκλονισαν το Παγκύπριο με τραγικές καταλήξεις πχ θανάτηφόρα. 

Θα μάθουν παλιοί και νέοι οτι η οδική ασφάλεια είναι το Α και το Ω για την ζωή τόσο των ίδιων όσο και των αλλών;

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top