ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ του Ίβιτς κι ο Βούρος!

Στο ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ του Ίβιτς κι ο Βούρος!

Χτες γράφτηκε ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, ο διεθνής Κύπριος άσος του ΑΠΟΕΛ, Νικόλας Ιωάννου. 

Σήμερα Ελλαδικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο του Σέρβου, είναι κι ο Ελλαδίτης αμυντικός Πραξιτέλης Βούρος. 

Η ιστοσελίδα to10.gr γράφει

«Η ΑΕΚ μετά και τον παραγκωνισμό για τις επόμενες εβδομάδες του Όγκνιεν Βράνιες θα κινηθεί δεδομένα για την απόκτηση ενός αμυντικού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ένωσης και ρίχνει ματιές και στην κυπριακή αγορά και πιο συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει σκανάρει την αγορά και φαίνεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου, ο οποίος είναι ο παίκτης που δεν αποκλείεται να αποκτήσει η ΑΕΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίζεται στην κυπριακή ομάδα από το καλοκαίρι του 2017, οπότε κι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, την ομάδα που τον ανέδειξε από τις ακαδημίες του.

Η περίπτωση του Έλληνα αμυντικού δεν είναι εύκολη, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, ως το 2022 με την κυπριακή ομάδα, στην οποία είναι βασικός έχοντας 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top