ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο άλλος… «αέρας» και το ντέρμπι που θα κρίνει αρκετά

Ο άλλος… «αέρας» και το ντέρμπι που θα κρίνει αρκετά

Από την περασμένη βδομάδα πνέει νέος αέρας στην Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χρύση Μιχαήλ.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν είχε και μπόλικες μέρες μπροστά του για να δουλέψει με τους παίκτες της Καρμιώτισσας, εντούτοις, όμως, παρουσίασε ένα ιδανικό σχήμα για να φέρει την αποστολή εις πέρας που είχε μέσα στην έδρα της απέναντι στην Αγία Νάπα το περασμένο Σάββατο στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας.

Με το δεξί στον πάγκο της Καρμιώτισσας ο Χρύσης Μιχαήλ, ο οποίος μετά την αλλαγή κλίματος και ψυχολογίας στο αποδυτήριο της ομάδας, δουλεύει εντατικά για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η ομάδα που έχει ψηλούς στόχους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Από ντέρμπι σε ντέρμπι η Καρμιώτισσα, η οποία ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για την 6η αγωνιστική.  Μία… καπάκι νίκη σε τέτοια ντέρμπι και χωρίς να αφήσει βαθμούς να κάνουν «φτερά» από το γήπεδο των Πολεμιδιών, είναι σημαντικό για την Καρμιώτισσα για να αποκτήσουν και οι παίκτες περαιτέρω αυτοπεποίθηση, δυναμική, ώθηση για να συνεχίσουν τον δύσκολο μαραθώνιο.

Σε αυτό το νέο ντέρμπι που έχει μπροστά της η Καρμιώτισσα, σίγουρα Χρύσης Μιχαήλ και παίκτες θέλουν να δουν και τον κόσμο στην κερκίδα, μιας και απέναντι τους υπάρχει μία ομάδα με τη δική της ιστορία στην Α΄ κατηγορία, αλλά και με κόουτς τον πρώην προπονητή της ομάδας, Λιάσο Λουκά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top