ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξετάστηκε ο 57χρονος που είναι συντετριμμένος - Κρίσιμα η σύζυγος, τραγική φιγούρα η κόρη τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξετάστηκε ο 57χρονος που είναι συντετριμμένος - Κρίσιμα η σύζυγος, τραγική φιγούρα η κόρη τους

Προχωρούν οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου 40χρονης από τον 57χρονο εν διαστάσει Ελληνοκύπριο σύζυγό της.

Στο πλαίσιο του ανακριτικού έργου, ο τελευταίος υποβλήθηκε εντός της ημέρας (07/11) σε εξέταση από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα. Όπως διαπιστώθηκε φέρει δυο (ελαφρά) τραύματα στο χέρι που προκλήθηκαν από το καυστικό υγρό που έριξε στη σύζυγό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 57χρονος που παραδέχθηκε ότι έριξε acid στην 40χρονη, παρουσιάζεται συντετριμμένος. Δείχνει διαρκώς κλονισμένος ψυχολογικά, ενώ να θυμίσουμε ότι στο δικαστήριο το πρωί, στο πλαίσιο του διατάγματος προσωποκράτησής του, είχε δάκρυα στα μάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Μια ιστορία αγάπης εξελίχθηκε σε απόπειρα φόνου –‘Το είπε και το έκανε, με έκαψε ο άνδρας μου…’ έλεγε το θύμα στην Αστυνομία

Ο 57χρονος αμέσως μετά την ενέργειά του να ρίξει καυστικό υγρό στην εν διαστάσει σύζυγό του, ειδοποίησε ασθενοφόρο, ενώ επικοινώνησε με τις Αρχές παραδεχόμενος την αποτρόπαια πράξη του.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της συζύγου του είναι κρίσιμη. Να θυμίσουμε πως η άτυχη γυναίκα φέρει εγκαύματα στο 40% του σώματος της και συγκεκριμένα στο πρόσωπο, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια, ενώ παραμένει διασωληνωμένη και σε κατάσταση καταστολής.

Τραγική φιγούρα είναι η ενηλικιωμένη νεαρή κόρη τους, η οποία καλείται να διαβεί τον δικό της Γολγοθά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top