ΚΥΠΡΟΣ

Κερδίζουν τη μάχη για τα κριτήρια

Κερδίζουν τη μάχη για τα κριτήρια

Για άλλη μια φορά μέσα από μια δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία οι διοικούντες τη Νέα Σαλαμίνα φαίνεται να κερδίζουν τη μάχη με τον χρόνο για να καταθέσουν συμπληρωμένο τον φάκελο για τον έλεγχο των κριτηρίων ΟΥΕΦΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αγώνα δρόμου και έστω και αν δεν εξασφάλισαν όλο το ποσό που χρειάζονταν εκφράζουν την πίστη ότι μέσα από την όλη διαδικασία θα καταφέρουν να κάνουν τις απαραίτητες συμφωνίες για να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τα κριτήρια. Είναι όμως συνειδητοποιημένοι όλοι στη διοίκηση για τα δύσκολα δεδομένα που υπάρχουν και καλούνται να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για να λύσουν τα οποιαδήποτε προβλήματα οικονομικής φύσης προκύψουν στην πορεία. Δεν τελειώνει με το να περάσουν ακόμα ένα έλεγχο το πρόβλημα που υπάρχει και η προσπάθεια για να διαχειριστούν την κατάσταση είναι συνεχής και ασταμάτητη.

Αγωνιστικά υπάρχουν οι απουσίες του Ενρίκε που είναι τιμωρημένος και των τραυματιών Μορίς και Γκριγκαλασβίλι για τον αγώνα με τη Δόξα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top