LIFESTYLE

O Tommy Hilfiger ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τη Mercedes-Benz

O Tommy Hilfiger ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τη Mercedes-Benz

Το αποτέλεσμα είναι μια σούπερ cool συλλογή με πρακτικά και elegant κομμάτια που έρχονται να χαρίσουν άνεση και στιλ στα χειμερινά looks σου.

Ο Tommy Hilfiger από τότε που ίδρυσε το brand του διατηρεί μια ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό. Θέλοντας λοιπόν να συνεχίσει και να ενισχύσει αυτή τη σχέση, το 2018 ο TOMMY HILFIGER έγινε ο επίσημος Apparel Partner της Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Έτσι, η iconic Αμερικανική cool sportswear κληρονομιά TOMMY HILFIGER συναντά τις καινοτόμες τεχνικές γνώσεις της επί πέντε φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Formula One® Mercedes-Benz σε μια capsule Φθινοπωρινή συλλογή που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα της ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Chino παντελόνια, car coat και café racer jacket με λειτουργικά στοιχεία, όπως τα climate control σε αποχρώσεις του μαύρου μαζί με κόκκινες, λευκές και μπλε πινελιές είναι μερικά κομμάτια της συλλογής που θα σου χαρίσουν smart casual looks.

Παράλληλα, στην δεύτερη συλλογή TommyXMercedes-Benz η signature γραμμή του Tommy Hilfiger αποκτάει μια πιο μινιμαλιστική αισθητική που γίνεται αντιληπτή στα στριφώματα και στις μανσέτες. Από την κολεξιόν ξεχωρίζουν τα κλασικά κομψά outerwear του brand τα οποία αυτή τη φορά αναβαθμίστηκαν και απέκτησαν μια διαφορετική νότα χάρη στις έντονες μπλε γραμμές που τα στολίζουν.

Η καμπάνια της συλλογής με πρωταγωνιστή τον Corey Saucier, γιορτάζει τις κοινές αξίες του Tommy Hilfiger και της Mercedes-AMG Petronas Motorsport, για ποιοτική δεξιοτεχνία, ανθεκτικά σχέδια και καινοτομία. Στην καμπάνια το μοντέλο ντυμένο με ρούχα της συλλογής ποζάρει φυσικά με μια Mercedes-AMG S63 Coupé και θυμίζει σκηνές από ταινία κινηματόγραφου.

Την κολεξιόν TommyXMercedes-Benz για το Φθινόπωρο 2019 μπορείς να την βρεις στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top