ΚΥΠΡΟΣ

Έδωσε πάλι τη λύση ο «πράσινος» λαός

Έδωσε πάλι τη λύση ο «πράσινος» λαός

Ακόμα μια φορά που η Ομόνοια αποτείνεται στον κόσμο της και βρίσκει τη μέγιστη ανταπόκριση.

Η όλη αγάπη προς την ομάδα και η προσήλωση του κόσμου για να βοηθήσει την Ομόνοια είναι συγκινητική και τις πλείστες φορές συγκλονιστική. Έγιναν και άλλες ενέργειες από τη διοίκηση του σωματείου και βρέθηκαν οι λύσεις στο οικονομικό, όμως ο κόσμος ήταν αυτός που και πάλι έβγαλε την ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Η διοίκηση της ομάδας έχει βιώσει για άλλη μια φορά αυτή την αφοσίωση του κόσμου στην ομάδα και τη μεγάλη βοήθεια που δίνει στην κάθε δύσκολη στιγμή.

Σαφώς και βοηθά και η καλή παρουσία της ομάδας στην όλη αντιμετώπιση που έχουν οι φίλοι των «πρασίνων» και προσδοκούν όλοι στην Ομόνοια πως θα συνεχιστεί η καλή πορεία και θα φέρει και τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στην ομάδα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top