ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν: Οι νεοναζί είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας

Ερντογάν: Οι νεοναζί είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας

Οι νεοναζί οι οποίοι είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας περιορίζουν την ζωή των μουσουλμάνων στις λεγόμενες αναπτυγμένες χώρες του κόσμου, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι δεν περνάει μέρα που να μην υπάρχει είδηση για επιθέσεις στους χώρους λατρείας τους. Υποστήριξε ότι “ο ισλαμικός πολιτισμός μοιάζει να είναι εκτεθειμένος σε πολιτιστική γενοκτονία λόγω των δολοφονιών στις οποίες προβαίνουν οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, η Boko Haram, η Αλ-Σαμπάμπ, η FETÖ, το PKK από την μια και της θρησκευτικής άγνοιας και της διάθεσης φανατισμού απο την άλλη”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι δεν μπορούν να διώξουν τους Σύριους. “Κάποιοι λένε ‘να φύγουν οι Σύριοι’. Εμείς ποτέ δεν θα τους πούμε εντάξει. Δεν μπορούμε να τους στείλουμε κάτω από τις βόμβες. Δεν υπάρχουν όρια στην παγκοσμιοποίηση της αδελφοσύνης του ισλάμ. Κανείς δεν μπορεί να σπείρει σπόρους διχόνοιας μεταξύ μας”, ανέφερε.

Aπό ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top