ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο απόηχος για τη διαιτησία του ντέρμπι καλά κρατεί – Το… μπαλάκι που έστειλε ο Απόλλωνας και η απάντηση ΑΠΟΕΛ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο απόηχος για τη διαιτησία του ντέρμπι καλά κρατεί – Το… μπαλάκι που έστειλε ο Απόλλωνας και η απάντηση ΑΠΟΕΛ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Νέες ραδιοφωνικές δηλώσεις τη Δευτέρα (11-11-2019) από τους εκπροσώπους τύπου του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ, Φανούριο Κωνσταντίνου και Νεκτάριο Πετεβίνο, αντίστοιχα.

Αυτή τη φορά μίλησαν στον Active, το απόγευμα, όπου αναφέρθηκαν στον… απόηχο του χθεσινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα και όχι μόνο. Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα για το θέμα καθόδου ξένων διαιτητών έστειλε την… μπάλα στον ΑΠΟΕΛ λέγοντας «Από τη στιγμή που είναι πρόθυμοι να συζητήσουν τότε ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι αρνητικός στην κάθοδο των ξένων διαιτητών. Αν είναι αντίθετοι να το πουν ξεκάθαρα», ενώ ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ απάντησε «Υπάρχει πρόβλημα στην κατανόηση νομίζω, το έχω ξανά ακούσει να το λέει. Εγώ είπα ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πρόθυμος, αν ο Απόλλωνας απευθυνθεί στην ΚΟΠ και η ΚΟΠ συγκαλέσει οποιανδήποτε συνάντηση για συζήτηση για οποιονδήποτε θέμα αφορά το κυπριακό ποδόσφαιρο, τότε είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε. Αυτό έχω πει. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει κάποιο θέμα ειδικευμένο για την κάθοδο ξένων διαιτητών μπορεί ο Απόλλωνας να αναλάβει την πρωτοβουλία και εμείς να ενημερωθούμε από την ΚΟΠ. Εμάς δεν μας ενημέρωσε κάποιος».

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Φανούριος Κωνσταντίνου: 

Για το θέμα της καθόδου ξένων διαιτητών στα ντέρμπι: «Ο πρόεδρος έκανε αρκετές ενέργειες τόσο με την Ομοσπονδία όσο και με παράγοντες άλλων ομάδων. Βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και είμαστε αποφασισμένοι να δοθεί ένα τέλος στην κατάσταση που επικρατεί».

Το αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ (1-1) καθορίστηκε από τα διαιτητικά λάθη; «Όλος ο κόσμος είδε δύο καθαρά πέναλτι, τα οποία δεν δόθηκαν. Όταν δεν δίνονται τέτοια πέναλτι τότε υπάρχει και απάντηση στο ερώτημα σου».

Για το αν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε ακούσει τον κύριο Πετεβίνο να λέει πως δεν έχουν πρόβλημα να καθίσουν να συζητήσουν για οποιονδήποτε θέμα. Δεν είναι αντίθετοι. Από τη στιγμή που είναι πρόθυμοι να συζητήσουν τότε ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι αρνητικός στην κάθοδο των ξένων διαιτητών. Αν είναι αντίθετοι να το πουν ξεκάθαρα».

Για το αν θα καταγγελθεί η διαιτησία του Λουκά Σωτηρίου: «Εννοείται! Θα συζητηθεί, αλλά θεωρώ ότι αυτό θα συμβεί».

Για το ότι ο Απόλλων παρουσιάζεται βελτιωμένος: «Ο Απόλλων είναι η ομάδα που πήρε τα λιγότερα, τα οποία άξιζε. Δεν πήρε ούτε το 50%. Εκτός με την Ανόρθωση δεν έπρεπε να χάσουμε άλλα παιχνίδια. Αν υπήρχε μία ομάδα που έπρεπε να κερδίσει με Ομόνοια και Εθνικό ήμασταν εμείς. Με την ΑΕΛ δεν μπορώ να πω το ίδιο, προηγήθηκαν δύο φορές, τουλάχιστον την ισοπαλία. Πληρώσαμε όλα τα ατομικά λάθη. Εδώ και 15 μέρες η ομάδα επανήλθε, δεν είμαστε αμελητέα ποσότητα. Το μάτι χθες γυάλιζε και στο 88’ έτρεξαν όλοι να διεκδικήσουν τη νίκη και δεν πανηγύρισαν. Υπήρχαν περισσότερα λεπτά από τα τρία των καθυστερήσεων που έβαλε ο κύριος Σωτηρίου».

Για το πότε θα υπάρξουν αποτελέσματα αναφορικά με τις διεργασίες που γίνονται για την διαιτησία  και την κάθοδο ξένων διαιτητών: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε, πρέπει να γίνουν οι διεργασίες. Μίλησε με την ομοσπονδία ο πρόεδρος».

Νεκτάριος Πετεβίνος: 

Ο Φανούριος είπε ότι ο ΑΠΟΕΛ συναινεί στο να έρθουν ξένοι διαιτητές στην Κύπρο: «Υπάρχει πρόβλημα στην κατανόηση νομίζω, το έχω ξανά ακούσει να το λέει. Εγώ είπα ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πρόθυμος, αν ο Απόλλωνας απευθυνθεί στην ΚΟΠ και η ΚΟΠ συγκαλέσει οποιανδήποτε συνάντηση για συζήτηση για οποιονδήποτε θέμα αφορά το κυπριακό ποδόσφαιρο, τότε είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε. Αυτό έχω πει. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει κάποιο θέμα ειδικευμένο για την κάθοδο ξένων διαιτητών μπορεί ο Απόλλωνας να αναλάβει την πρωτοβουλία και εμείς να ενημερωθούμε από την ΚΟΠ. Εμάς δεν μας ενημέρωσε κάποιος».
Για το πώς είδε τη διαιτησία: «Με τα καλά και τα κακά της όπως σε όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί. Μην ξεχνάμε ότι υπήρχαν κι άλλα λάθη μόνο αν πάρουμε αυτή την αγωνιστική. Όπως και χθες υπήρχαν λάθη εκατέρωθεν, απλά είναι θέμα πως τα βγάζει έξω ο κάθε ένας. Ο Απόλλων νιώθει αυτή τη στιγμή την ανάγκη, προσπαθεί να βρει ένα άλλοθι με το πως παρουσιάστηκε τη φετινή σεζόν για να αναδείξει κάτι που μπορεί να δικαιολογήσει τη βαθμολογική του θέση. Αλλά, την ίδια ώρα είναι σύνηθες φαινόμενο να λέμε τα δικά μας και να ξεχνάμε τα λάθη που γίνονται κατά τους άλλους. Γενικότερα όταν δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχει ο ΑΠΟΕΛ σε ένα παιχνίδι που πουλά, που δίνεται μεγαλύτερος ντόρος, αυτή την ευκαιρία την εκμεταλλεύονται για να μπορέσουν να αναδείξουν ακόμα περισσότερο αυτό που θέλουν να πουν».
Για το αν είναι ο ΑΠΟΕΛ θύμα: «Το ίδιο παρόμοιο πέναλτι είχε ο Τάμαρι πριν λίγες μέρες με την ΑΕΚ. Πόσα ρεπορτάζ είδες; Δεν υπάρχει κανένα ρεπορτάζ… Είναι το πώς το προσεγγίζεις το θέμα. Είναι ευκαιρίες, αφού έχουν μέσα τον ΑΠΟΕΛ μπορεί να ειπωθεί καλύτερα σ’ αυτό που θέλει ο άλλος να προβάλει».
Για τον αγώνα: «Από την άποψη φιλοσοφίας και ενέργειας δώσαμε συνέχεια σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο, θα έλεγα ότι ήταν ελκυστικό παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο δεύτερο, σκοράραμε νωρίς και άλλαξε το προφίλ του αγώνα, επηρεαστήκαμε κάπως από την κούραση, το είπε και ποδοσφαιριστής και ο προπονητής. Είναι λογικό, παίξαμε με ΑΕΚ, Καραμπάχ και Απόλλωνα. Μας μένει πικρή γεύση γιατί δεχθήκαμε το γκολ στο 87’. Αλλά την ίδια ώρα, μου αρέσει να είμαι και ρεαλιστής θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα με βάσει την εικόνα που είχαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο».
Διαβάστε επίσης:
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top