ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με «Τop Notch» βραβεύτηκε το Marbre Fusion Grill στην τελετή των Cyprus Best Restaurants Awards «Χρυσοί Σκούφοι 2019»

Με «Τop Notch» βραβεύτηκε το Marbre Fusion Grill στην τελετή των Cyprus Best Restaurants Awards «Χρυσοί Σκούφοι 2019»

Με την τιμητική διάκριση Top Notch βραβεύτηκε το Marbre Fusion Grill που βρίσκεται στο ισόγειο του Radisson Blu Hotel Larnaca.


Η λαμπερή τελετή των «Χρυσών Σκούφων» Κύπρου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Four Seasons της Λεμεσού, με τα κορυφαία εστιατόρια της χώρας να βραβεύονται.


Μεταξύ αυτών και τo Marbre Fusion Grill με την εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα, που εστιάζει στα κρέατα υψηλής ποιότητας και στις κοπές από όλο τον κόσμο. Το μενού επιμελείται ο βραβευμένος στην Ελλάδα με Χρυσό Σκούφο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης.


Σε δηλώσεις του σχετικά με την βράβευση του Marbre, ο executive chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης, δήλωσε πως το να μαγειρεύει είναι τρόπος έκφρασης και πρόσθεσε: «Το να μαγειρεύω, είναι το μέσο μέσα από το οποίο μεταδίδω την αγάπη και την φροντίδα μου, στους ανθρώπους οι οποίοι αφήνονται στα χέρια μου για να τους καλύψω την ανάγκη της τέρψης αλλά και να τους διηγηθώ μια γαστρονομική ιστορία. Σαν μια τέτοια ιστορία ξεκίνησε και το Marbré πριν από ένα χρόνο και το «Τop Notch» που κερδίσαμε, δεν είναι παρά ένα σημάδι πως η ιστορία μας κτίζεται σε στέρεες βάσεις και μαζί θα πορευτούμε γαστρονομικά με σκοπό μας να αναδείξουμε τους θησαυρούς της Ελληνικής αλλά και της Κυπριακής κουζίνας».


Τις θερμές του ευχαριστίες στο θεσμό των «Χρυσών Σκούφων» για την τιμή να τους απονείμει το βραβείο Top Notch αλλά και στην ομάδα του Μarbre και στον Executive Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη, εξέφρασε ο chef de cuisine Θάνος Τσιτσιλιάνος.


«Με την ευκαιρία της βράβευσης του εστιατορίου μας Marbre απο τη γευσιγνωστική επιτροπή των Χρυσών Σκούφων θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως το θεσμό για την τιμή να μας απονείμει το βραβείο Top Notch. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στην ομάδα του Marbre που εξαρχής έθεσαν ψηλούς στόχους και επέμειναν μέχρι την επίτευξη τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη για την έμπνευση και δημιουργία του υπέροχου μενού μας. Η βράβευση αυτή μας δίνει το κίνητρο να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα προσφέροντας ακόμα καλύτερες γευστικές εμπειρίες».

Το Marbre δεσμεύεται και υπόσχεται να χαρίσει ακόμη περισσότερες και γευστικότερες γαστρονομικές απολαύσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top