ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: 'Χαλάει' ο καιρός - Αναμένονται καταιγίδες

Τμ. Μετεωρολογίας: 'Χαλάει' ο καιρός - Αναμένονται καταιγίδες

Χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει σταδιακά την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείτε αραιή σκόνη µέχρι και την Παρασκευή (15/11)το απόγευµα.

Την Πέμπτη (14/11) ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια µέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα νότια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (15/11) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Το Σάββατο (16/11) ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Σύντοµα αναµένεται να βελτιωθεί.

Την Κυριακή (17/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές ενώ το Σαββατοκύριακο θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top