ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας Εκπαιδευτικών στο Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου την Τρίτη

Στάση εργασίας Εκπαιδευτικών στο Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου την Τρίτη

Στάση εργασίας με σκοπό την υγεία για το Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου την Τρίτη.

 

Το ΔΣ της ΠΟΕΔ, αφού ενημερώθηκε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στο Γ Δημοτικό Ιδαλίου, οι οποίοι πολύ συχνά αναπνέουν καυσαέρια και αναθυμιάσεις καυσίμων τα οποία προκύπτουν από την δράση συγκεκριμένων μονάδων στην περιοχή, και μετά από αίτημα των μελών της ΠΟΕΔ στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, αποφάσισε όπως πραγματοποιήσει στάση εργασίας των μελών του στο Γ΄ Ιδαλίου, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου από τις 0730 μέχρι και τις 0825.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, κατά την αυτή ημέρα και ώρα, ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού σχολείου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την σχολική μονάδα. Ως εκ τούτου, τα μέλη της ΠΟΕΔ στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, θα προσέλθουν στην εργασία τους στις 19 Νοεμβρίου η ώρα 0825.
 
Η ΠΟΕΔ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα που διεξάγουν οι κάτοικοι της περιοχής με κύριο αίτημά τους την άμεση και αποτελεσματική δράση των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους έτσι ώστε να προστατευτεί η υγεία των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου. Η ΠΟΕΔ θα συμμετάσχει στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 19 Νοεμβρίου το πρωί, έξω από το Γ΄ Δημοτικό Σχολείο, την οποία διοργανώνει ο Τοπικός Σύνδεσμος Γονέων.
 
Για την ΠΟΕΔ, σημειώνεται, τα ζητήματα Ασφάλειας και Υγείας στις Σχολικές μας Μονάδες αποτελούν προτεραιότητα, γι αυτό καλούμε και εμείς με την σειρά μας όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν άμεσα δράση και να προστατεύσουν την υγεία παιδιών και εκπαιδευτικών στο Γ΄ Ιδαλίου, πριν να είναι αργά.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top