ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό μερικό έλεγχο δηλώννει η πυροσβεστική υπηρεσία

Πυρκαγιά ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό μερικό έλεγχο δηλώννει η πυροσβεστική υπηρεσία

Υπό μερικό έλεγχο είναι από τις 21:00 (17/11) η πυρκαγιά που ξέασπασε στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των χωριών Όμοδος, Ποτάμι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπρόσωπου τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας  κ. Ανδρέα Κεττή, η φωτιά κατέκαψε έκταση περίπου 4 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων σε δύσβατη περιοχή και ένα πρόχειρο παράπηγμα (αποθήκη) έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Επίσης αναφέρει ότι 8 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την Επαρχία Λεμεσού, 2 από Τμήμα Δασών και 1 από το Ταμείο Θήρας εργάστηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Τέλος δηλώνει πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (18/11), θα ενεργοποιηθούν τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας για ρίψεις ασφάλειας και κατά την διάρκεια της νύχτας θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top