LIFESTYLE

Απίστευτο κράξιμο από τον Τάσο Θεοδώρου: «Αλαζονική συμπεριφορά και απαξίωση»

Απίστευτο κράξιμο από τον Τάσο Θεοδώρου: «Αλαζονική συμπεριφορά και απαξίωση»

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάσος Θεοδώρου.

Αφορμή για την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στάθηκε η «απαράδεκτη» όπως σημειώνει, εξυπηρέτηση στην Ελληνική Πρεσβεία στην Κύπρο.

Ο εκλεκτός συνάδελφος που συμμετέχει στην εκπομπή του SIGMA «Όλα Καλα» αφηγήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους, την «περιπέτεια» που έζησε την Τρίτη 19/11 που δεν είχε ούτε «happy end» καθώς δεν κατάφερε μετά από τόση ταλαιπωρία να ανανεώσει το διαβατήριο του.

Καταγγέλλει στο ξέσπασμά του, την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων υπαλλήλων και παραθέτει τα όσα πέρασε μετά από ραντεβού που είχε κλείσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η εξυπηρέτηση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ στην Κύπρο. Αφού κλείνεις ραντεβού για να ανανεώσεις το διαβατήριο σου (μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής), πηγαίνεις κανονικά στο ραντεβού σου στις 10:00. Εκεί αφού συναντάς μία ευγενική κυρία, σου ανακοινώνει ότι θα πρέπει να περιμένεις αρκετά διότι υπάρχει αναμονή. (Ποιο το νόημα του ραντεβού;).

Εκεί που περιμένεις υπομονετικά (ΜΙΑ ΩΡΑ), ξαφνικά βλέπεις διάφορους (που έχουν γνωστούς στην πρεσβεία ΠΡΟΦΑΝΩΣ), να μπαίνουν στο γραφείο για εξυπηρέτηση και να τους συνοδεύει υπάλληλος της Πρεσβείας. Κι αυτό να γίνεται για 3 ή 4 φορες (με διαφορετικούς ανθρώπους), χωρίς κανενας να μπορεί να σου πει τι ωρα θα εξυπηρετηθείς. Η συμπεριφορά κάποιων εκ των υπαλλήλων ήταν απαράδεκτη προς τους Έλληνες πολίτες, του στυλ "Και χάρη σας κάνουμε που εξυπηρετούμε".

Να το προσέξετε λίγο το θεματάκι εκεί, διότι οι άνθρωποι που αφήνουν τη δουλειά τους (ή παίρνουν ρεπό) για να κάνουν τα χαρτιά τους, δεν φταίνε σε τίποτα και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας να φροντίσετε να εξυπηρετηθούν άμεσα, με ευγένεια και καλοσύνη. Κάτι που δυστυχως δεν γνωρίζετε...

Υ.Γ. Εννοείται πως δεν κατάφερα να ανανεώσω το διαβατήριο μου γιατί έπρεπε να πάω στη δουλειά μου και τώρα θα πρέπει να ξεκινήσω εκ νέου τη διαδικασία.

Έπρεπε να δείτε τα πρόσωπα των ανθρώπων, που επί ώρες ανέχονταν την αλαζονική συμπεριφορά και την απαξίωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top