ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού υιοθετεί τις λύσεις SAP® SuccessFactors® για να υποστηρίξει το ανθρωπιστικό της έργο

H Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού υιοθετεί τις λύσεις SAP® SuccessFactors® για να υποστηρίξει το ανθρωπιστικό της έργο

Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ICRC) έχει εφαρμόσει τις λύσεις SAP® SuccessFactors® στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (HCM) για να επιτύχει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών HR του Οργανισμού παγκοσμίως.

Με την εφαρμογή των λύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο η Διεθνής επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιεί τον στόχο της να κάνει τις ζωές των εργαζομένων του Οργανισμού πιο εύκολες και πιο παραγωγικές.
Με την επιτυχημένη εφαρμογή της πλατφόρμας SAP SuccessFactors HCM Suite, η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού είναι καταλλήλως εξοπλισμένη για την πρόσληψη ικανών εργαζομένων με τις απαραίτητες δεξιότητες. Οι εργοδότες λαμβάνουν τακτικά feedback σχετικά με την απόδοσή τους, ενώ έχουν και μεγαλύτερη σαφήνεια όσον αφορά τους στόχους εργασίας τους. Οι λύσεις SAP SuccessFactors επιτρέπουν επίσης, την ταχύτατη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού να έχει την δυνατότητα να εντοπίζει ταχύτατα τα ικανότερα άτομα για την διαχείριση της εκάστοτε κρίσης που μπορεί να προκύψει.
«Οι λύσεις SAP SuccessFactors μας έχουν βοηθήσει να εκ-μοντερνίσουμε το HR, το οποίο με τη σειρά του, είναι σε θέση να εντοπίζει και να προσλαμβάνει άτομα που είναι εξειδικευμένα και πρόθυμα να παρέχουν ταχεία ανθρωπιστική ανταπόκριση στις ανάγκες των θυμάτων ανά τον κόσμο, βοηθώντας ταυτόχρονα να σωθούν ζωές,» δήλωσε ο Gherardo Pontrandolfi, ICRC director of Human Resources. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη SAP, καθώς στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς την διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού του οργανισμού μας καθώς και τις αντίστοιχες διαδικασίες κάτι το οποίο είναι πλέον εφικτό μέσω των λύσεων SAP® SuccessFactors® που βασίζονται στο cloud.»


Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, που ιδρύθηκε το 1863 στη Γενεύη της Ελβετίας, έχει παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες, αναλαμβάνοντας δράση σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών που περιλαμβάνουν ένοπλες συγκρούσεις και βία.
«Το έργο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού είναι ανεκτίμητο, καθιστώντας κρίσιμο για τους εργαζομένους του Οργανισμού να αφιερώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην εργασία τους», δήλωσε ο Greg Tomb, SAP SuccessFactors President. «Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού έχει ως αποστολή να θέτει τους ανθρώπους στο επίκεντρο, καθημερινά. Οι λύσεις μας βοηθούν στο να διασφαλιστεί ότι οι εργαζόμενοι της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού θα παραμείνουν στο επίκεντρο στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Οργανισμού, ώστε να μπορούν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».


Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν και άλλες πρωτοβουλίες, για τον μετασχηματισμό του HR και το αναδυόμενο εργατικό δυναμικό, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του SuccessConnect® 2019. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το SAP SuccessFactors website ή να επισκεφτείτε το SAP News Center.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top