ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Ελλάδα: Σκυλιά κατασπάραξαν τη νεκρή ιδιοκτήτριά τους

Φρίκη στην Ελλάδα: Σκυλιά κατασπάραξαν τη νεκρή ιδιοκτήτριά τους

Μια τραγική ιστορία γύρω από το θάνατο μιας ηλικιωμένης στα Πατήσια έγινε γνωστή προκαλώντας σοκ, για όσα συνέβησαν μετά το θάνατο της, καθώς το πρόσωπό της γεμάτο αίματα από τα δαγκώματα των πέντε σκυλιών που φρόντιζε η 84χρονη.

Η γυναίκα έπασχε από άνοια και είχε βρεθεί νεκρή με δαγκωματιές στο πρόσωπο στις 3 Νοεμβρίου, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα ο γιος της την είχε καληνυχτήσει. Από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Η 84χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από φυσικά αίτια, αλλά φρίκη προκαλούν τα ός ακολούθησαν με την ίδια νεκρή. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου. Αργότερα, ο ο γιος της ηλικιωμένης εντόπισε τη μητέρα του νεκρή στο δωμάτιό της και το πρόσωπό της γεμάτο αίματα από τα δαγκώματα των πέντε σκυλιών που φρόντιζε η 84χρονη. Ο άνδρας ειδοποίησε αμέσως την ΕΛΑΣ, με τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών να σοκάρονται με το θέαμα που αντίκρισαν.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 84χρονης διαπίστωσε ότι η ηλικιωμένη πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά και πολλές κακώσεις από την επίθεση των πέντε σκυλιών που ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη και το γιο της στο σπίτι τους στα Πατήσια.

Γιατί δαγκώνουν τα σκυλιά τους νεκρούς

Όπως αναφέρουν επιστημονικές μελέτες τα σκυλιά σπεύδουν να βοηθήσουν το αφεντικό τους όταν διαπιστώσουν ότι βρίσκεται σε κίνδυνο. Αμέσως αρχίζει να γλύφει το πρόσωπό του και να γρυλίζει, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τον ξυπνήσει και να ειδοποιηθεί βοήθεια. Όταν ο άνθρωπος όμως πεθάνει, τότε η μη αντίδραση στις κινήσεις του σκύλου, μπορεί να του προκαλέσει πανικό, που ενδεχομένως μπορεί να φτάσει μέχρι και σε δάγκωμα ή επίθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top