ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Παρίσι μεταβαίνει ο Βουλευτής Κ. Ευσταθίου

Στο Παρίσι μεταβαίνει ο Βουλευτής Κ. Ευσταθίου

Για το Παρίσι, για να εκπροσωπήσει την Πρόεδρο της ΚΣΣΕ, Liliane Maury Pasquier, στην Υπουργική Επιτροπή των Συμβαλλόμενων Μερών στην Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, που φιλοξενεί η Γαλλία στα πλαίσια της τρέχουσας Προεδρίας της χώρας στην Επιτροπή Υπουργών, αναχωρεί,  τηΔευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019, ο βουλευτής Κωστής Ευσταθίου, Μέλος της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης .

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, την Υπουργική Επιτροπή θα απασχολήσει το θέμα της ηθικής χρήσης των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας και το ζήτημα της δημιουργίας Παρατηρητηρίου στην Ευρώπη για τη διδασκαλία της Ιστορίας.

Ακολούθως, ο κ. Ευσταθίου θα μεταβεί στο Στρασβούργο για να συμμετάσχει σε συνεδρία της Μόνιμης Επιτροπής της ΚΣΣΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου.
 
Στα πλαίσια της συνεδρίας, ο κ. Ευσταθίου θα παρουσιάσει Έκθεσή του, με τίτλο «Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην ψηφιακή εποχή».

Άλλα θέματα που θα απασχολήσουν τη Μόνιμη Επιτροπή είναι η μεταρρύθμιση της Ιντερπόλ σε σχέση με τις διαδικασίες έκδοσης φυγοδίκων, τα ανθρώπινα δικαιώματα και επιχειρήσεις καθώς επίσης και το νέο ψηφιακό περιβάλλον των μέσων επικοινωνίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top