ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη το ύστατο χαίρε στην 10χρονη Νελίνα

Την Τρίτη το ύστατο χαίρε στην 10χρονη Νελίνα

 Το τελευταίο αντίο την προσεχή Τρίτη 26/11, θα πουν συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στη 10χρονη Νελίνα Φακλίσκα που έχασε τη ζωή της συνεπεία τροχαίου, την Παρασκευή 22/11, το απόγευμα. Η κηδεία της μικρής θα τελεστεί στις 14:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο. Παράκληση των οικείων της, είναι όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για στήριξη της οικογένειας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία νεκροψία διενήργησε επί της σορού της μικρής ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, αιτία θανάτου ήταν η εσωτερική αιμορραγία συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Η 10χρονη Νελίνα γεννήθηκε στην Κύπρο τον Απρίλιο του 2009 από γονείς οικονομικούς μετανάστες από την Βουλγαρία.

Την οικογένεια της μικρής συλλυπήθηκε από την πρώτη στιγμή ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης στο ΓΝ Πάφου. Παράλληλα έλαβε αποφάσεις και από την Δευτέρα που θα λειτουργήσει το σχολείο, ειδικοί, κυρίως ψυχολόγοι, θα βρεθούν στην αίθουσα που φοιτούσε το κοριτσάκι για να στηρίξουν τις φίλες, τους συμμαθητές, την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου αλλά και το 8χρονο αδελφάκι της .

Σε ανακοίνωση του ο Σχολικός Έφορος του ΙΒ’ Δημοτικού Σχολείου Πεύκιος Γεωργιάδης Μαρίνος Στυλιανού εξέφρασε την λύπη του και τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια της 10χρονης  σημειώνοντας παράλληλα  “πως δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το πένθος το οποίο έχει βυθιστεί η οικογένεια της μικρής Νελίνας, η κοινωνία της Πάφου, η εκπαιδευτική κοινότητα και κάθε ένας από εμάς στο άκουσμα της θλιβερής αυτής είδησης”.

Το κοριτσάκι τα δυο τελευταία χρόνια παρακολουθούσε ιδιαίτερα μαθήματα κοντά στην περιοχή που σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Το τροχαίο συνέβη γύρω χθες στη λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, στην Πάφο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε τη δεκάχρονη, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο πεζή.

Σημειώνεται πως την Λεωφόρο Τάσος Παπαδόπουλος διέρχονται καθημερινά πολλοί μαθητές αφού στην περιοχή γειτνιάζουν τρία σχολεία.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top