ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Τράπεζα Κύπρου επιβραβεύει τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις

Η Τράπεζα Κύπρου επιβραβεύει τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις

Βραβεία σε απόφοιτους του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης.

Η Τράπεζα Κύπρου επιβραβεύει τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις φοιτητών και φοιτητριών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και ειδικότερα σε σχέση με τον πυλώνα της Εκπαίδευσης.

Κατά την τελετή αποφοίτησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, η Τράπεζα παραχώρησε χρηματικά βραβεία, ένα στην απόφοιτο που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και άλλα δύο στις απόφοιτους που πρώτευσαν συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης.

Επίσης παραχωρήθηκαν χρηματικά βραβεία σε δυο απόφοιτους του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης κατά την τελετή αποφοίτησης των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων για τη χρονιά 2018 – 2019. Για τον πρώτο σε επίδοση απόφοιτο του Προγράμματος ΜΒΑ και τον πρώτο σε επίδοση απόφοιτο του Προγράμματος Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top