ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Mr. Monopoly έρχεται αποκλειστικά στα πρατήρια Shell!

Ο Mr. Monopoly έρχεται αποκλειστικά στα πρατήρια Shell!

Ζήστε κι εσείς τη μαγεία των Χριστουγέννων με τη συλλεκτική Monopoly Christmas Edition.

Λευκωσία, 25 Νοεμβρίου 2019 H Shell προσκαλεί τους καταναλωτές να αφεθούν στη μαγεία των Χριστουγέννων και να γίνουν και πάλι παιδιά, φέρνοντας στα πρατήριά της τη μοναδική και συλλεκτική Monopoly Christmas Edition.  

Κάθε φορά που οι καταναλωτές γεμίζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα καύσιμα Shell V-Power και Shell V-Power Diesel,  μπορούν να αποκτήσουν τη συλλεκτική Monopoly Christmas Edition με επιπλέον χρέωση μόλις €10.

Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη έκδοση της Monopoly κυκλοφορεί στην Κύπρο. Διαθέτει  τέσσερα μεταλλικά χριστουγεννιάτικα πιόνια και το ταμπλό της είναι κι αυτό εμπνευσμένο από το πνεύμα των Χριστουγέννων με γιορτινά αντικείμενα, στολίδια και φαγητά, αποτελώντας το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η προσφορά ισχύει από 25 Νοεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια.

 

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και ζήστε

 κι εσείς τη μαγεία των Χριστουγέννων!

 

Πληροφορίες για τους συντάκτες

Σχετικά με την Coral Energy Products Cyprus Ltd (www.coralenergy.com.cy)

H Coral Energy Products Cyprus Limited (στο εξής “Coral Cyprus”) είναι η εταιρεία δικαιούχος χρήσης των σημάτων Shell στην Κύπρο. Η εταιρεία έλαβε την επωνυμία αυτή μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Lukoil Cyprus Limited από την Coral A.E τον Ιανουάριο του 2017. H εταιρεία με την προηγούμενή της μορφή λειτουργεί στη χώρα από το 2002.

Σχετικά με την Coral A.E. (www.coralenergy.gr)

Η Shell Hellas Α.Ε. μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε Coral A.E μετά  την εξαγορά της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. 

Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών.

Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν την χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας. 

Περισσότερες πληροφορίες:

Βάσια Κλάψη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων, τηλέφωνο +302109476132 & +302108094004, [email protected]

Μικαέλα Βεζένκοβα, Marketing Executive Coral Energy Products Cyprus Ltd, τηλέφωνο +35722410046, [email protected]

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top