ΔΙΕΘΝΗ

Υποψήφιος και ο Μίτσελ

Υποψήφιος και ο Μίτσελ

Κι όμως δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα αν και γράφτηκε 1η Απριλίου. Ο Μιτσελ πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι ενας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσια της Εθνικής Ισπανίας

Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικό δημοσίευμα, ο κύκλος του Βιθέντε ντελ Μπόσκε στους «φούριας ρόχας» αναμένεται να κλείσει μετά το τέλος του Euro 2016 και η ομοσπονδία προετοιμάζει από τώρα το έδαφος για την διάδοχη κατάσταση, φτιάχνοντας την πρώτη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Μίτσελ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή στα χέρια του προέδρου Άνχελ Μαρία Βιγιάρ βρίσκεται μία λίστα με 6 πιθανούς διαδόχους, οι οποίοι είναι όλοι Ισπανοί και έχουν άμεση γνώση του ισπανικού ποδοσφαίρου. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top