ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

HOSPITALITY EXPO CYPRUS - Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τον ξενοδοχειακό & τουριστικό κλάδο της Κύπρου

HOSPITALITY EXPO CYPRUS - Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τον ξενοδοχειακό & τουριστικό κλάδο της Κύπρου

Οι επαγγελματίες του Κυπριακού ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου δίνουν ραντεβού στην 1η Διεθνή έκθεση HOSPITALITY EXPO CYPRUS, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου 2020, στη Λευκωσία.

Η HOSPITALITY EXPO CYPRUS είναι μια εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση και θα αποτελέσει το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός για ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, καταστήματα μαζικής εστίασης (Bar, Restaurant, Café) επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και για νέες επενδύσεις στην Κύπρο.

Στην έκθεση αναμένεται να συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις από την Κύπρο και την Ελλάδα οι οποίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους μέσα από τις πιο κάτω εκθεσιακές ενότητες:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ – ΕΠΙΠΛΩΣΗ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HoReCa, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ, TOURISM AND OTHER PROPERTY

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν workshops με ομιλίες και παρουσιάσεις σε συνεργασία με οργανισμούς και εταιρείες επικεντρωμένα στους τομείς:

Κατασκευής-Ανακαίνισης-Διακόσμησης, Ενεργειακής Αναβάθμισης, Έξυπνων Συστημάτων και Τεχνολογιών, Τεχνολογικών Εφαρμογών BnB, Booking, Digital Marketing & Sales.

Η έκθεση θα αναπτυχθεί σε 4 αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, και θα καταλάβει συνολικά 9000τ.μ.

Ο αριθμός των εταιριών από την Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 50 εταιρείες και αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η όλη διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Εξοχότατου ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο οποίος θα τελέσει και τα εγκαίνια της.

Η έκθεση υποστηρίζεται από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων, καθώς και από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Την Έκθεση στηρίζουν μέχρι αυτή τη στιγμή το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο (ΕΤΕΚ), ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ), η Παγκύπρια Οργάνωση Ελευθέρων Επαγγελματιών Μελετητών Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών (ΠΟΕΕΜ) και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτήτων Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α).

Το αυξημένο ενδιαφέρον για την HOSPITALITY EXPO CYPRUS από τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, αντανακλά το έκδηλο επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η HOSPITALITY EXPO CYPRUS έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να δώσει απαντήσεις στις πραγματικές ανάγκες ενός από τους πιο βασικούς πυλώνες της Κυπριακής οικονομίας, αυτού του Τουρισμού.

Την Έκθεση συνδιοργανώνουν από κοινού οι εταιρείες DISPLAY ART PLC, EXPO LINE και MGMEDIAEXPO LTD.

 

Δείτε το Video: https://youtu.be/8Cq2FNI_b4Y

 

Περισσότερες Πληροφορίες: www.hospitalityexpocyprus.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top