ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη 33χρόνης για την υπόθεση τέλεσης εικονικών γάμων

Σύλληψη 33χρόνης για την υπόθεση τέλεσης εικονικών γάμων

Σε ακόμη μια σύλληψη μιας 33χρονης γυναίκας, προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής (29/11) σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση για την τέλεση εικονικών γάμων μεταξύ Ευρωπαίων υπηκόων με υπηκόους τρίτων χωρών.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, η 33χρονη συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον Δικαστηρίου για την εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης.

Η Αστυνομία, είχε ήδη προχωρήσει την Πέμπτη στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 47, 24 και 19 για τους οποίους εκδόθηκε χθες διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Για την ίδια υπόθεση εκκρεμούν ακόμη 23 εντάλματα σύλληψης.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με καταρτισμό πλαστών εγγράφων, με σκοπό την υποβοήθηση υπηκόων τρίτων χωρών, να εισέλθουν στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διερεύνηση αυτών των πληροφοριών, διαπιστώθηκε ότι σε 13 περιπτώσεις τέλεσης γάμων μεταξύ ευρωπαίων υπηκόων με υπηκόους τρίτων χωρών, που πραγματοποιήθηκαν σε συγκεκριμένο δημαρχείο, τα συμβόλαια εργασίας που κατατέθηκαν στους προσωπικούς τους φακέλους, με τα οποία εξασφάλιζαν την εγγραφή τους, είναι πλαστά. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία εναντίον συνολικά 27 προσώπων.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top