ΠΑΡΑ-THEMA

Τα λόγια του Αναστασιάδη στον Καρούσο όταν τον πήρε τηλέφωνο για να του ανακοινώσει την Υπουργοποίησή του

Τα λόγια του Αναστασιάδη στον Καρούσο όταν τον πήρε τηλέφωνο για να του ανακοινώσει την Υπουργοποίησή του

Το όνομα του Δημάρχου Αγίας Νάπας, Γιάννη Καρούσου, στη λίστα με τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ήταν αυτό που προκάλεσε και τη μεγαλύτερη έκπληξη με την ανακοίνωση του Κυβερνητικού Ανασχηματισμού από τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, την Κυριακή, (01/12/19).

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη

Ο Γιάννης Καρούσος ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλής Δημάρχους, μίλησε στο ThemaOnline για τα νέα του καθήκοντα ως Υπουργός Μεταφορών,
μετά από επτά χρόνια στο πηδάλιο του Δήμου Αγίας Νάπας.

'Θα δουλέψω σκληρά, θα βγάλω τον Πρόεδρο ασπροπρόσωπο. Τη νοοτροπία που εισήγαγα στο Δήμο Αγίας Νάπας την ίδια θα ακολουθήσω και στο Υπουργείο. Θα έρθουν αλλαγές', είπε ο κ. Καρούσος. 

Ανέφερε επίσης ότι όταν ο Πρόεδρος του τηλεφώνησε τον έπιασε εξ απροόπτου. Τον πήρε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, τηλέφωνο στις γύρω στις 10:00 την Κυριακή (01/12) και του είπε 'θέλω να γίνεις ο νέος Υπουργός Μεταφορών, αυτό που έκαμες στην Αγία Νάπα θέλω να το κάνεις σε όλη την Κύπρο'.

'Δεν μου είχε γίνει καμία προσέγγιση προηγουμένως, για προετοιμαστώ για την αποχώρηση μου από το Δημαρχείο και τώρα που πάω κανονικά στο γραφείο μου υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Πρόεδρο. Την, Τρίτη, στις 10:30 θα γίνει η ορκωμοσία στο Προεδρικό'.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δημάρχου Αγίας Νάπας βάσει νόμου θα διεξαχθούν σε σαράντα μέρες. Ερωτηθείς εάν γνωρίζει ποιοι ενδεχομένως να εκφράσουν ενδιαφέρον, απάντησε αρνητικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top