ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο

Σε εξέλιξη η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο

Σε εξέλιξη (3/12) είναι στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή διαβεβαίωσης των Υπουργών που αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα ή μετακινούνται στο κυβερνητικό σχήμα, μετά τον ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης την Κυριακή(1/12)
 

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο νέος Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, ο νέος Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου και ο νέος Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος έδωσαν ενώπιον του Προέδρου Αναστασιάδη τη νενομισμένη διαβεβαίωση, στην παρουσία των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, κρατικών αξιωματούχων και μελών των οικογενειών τους.

Παρέλαβαν επίσης τον διορισμό τους ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπο Κυριάκος Κούσιος και ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας.
  
Οι Υπουργοί έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο αρκετή ώρα πριν από την τελετή διαβεβαίωσης, συνοδευόμενοι από συγγενείς και φίλους.
 
Πρόκειται για την πρώτη αλλαγή στο Υπουργικό Συμβούλιο, μετά την ανάληψη των καθηκόντων των Υπουργών της Κυβέρνησης Αναστασιάδη την 1η Μαρτίου 2018.
 
Θα ακολουθήσει στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον απερχόμενο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμο στον νέο Εκπρόσωπο Κυριάκο Κούσιο ενώ αμέσως μετά η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιό της στον Παναγιώτη Σεντώνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top