ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το παράπονο στα χείλη αποχωρεί από το Υπ. Μεταφορών η Βασιλική Αναστασιάδου

Με το παράπονο στα χείλη αποχωρεί από το Υπ. Μεταφορών η Βασιλική Αναστασιάδου

Κατά την παράδοση/παραλαβή του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στο διάδοχο της,Γιάννη Καρούσο στο Υπουργείο, σήμερα, Τρίτη (03/12) η αποχωρήσασα Βασιλική Αναστασιάδου, εξέφρασε το παράπονο.

 Η Βασιλική Αναστασιάδου συγκινημένη αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Υπουργείου της χαρακτήρισε το έργο που έγινε σημαντικό. Είπε επίσης: “δεν είχα καμία πολιτική φιλοδοξία. Γνωρίζετε ότι ήρθα εδώ από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Βουλής. Ήρθα εδώ για να βελτιώσω τις συνθήκες των πολιτών και αν το πέτυχα θα το κρίνουν άλλοι. Υποσχέθηκα ότι θα ανάλωνα το άπαν των δυνάμεων μου και αυτό ακριβώς έπραξα, είπε.”

Τόνισε επίσης ότι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε,είναι διαδικασίες για προσφορές για έργα στο δημόσιο τομέα οι οποίες είναι χρονοβόρες, ωστόσο δεν μπορεί ένα άτομο να το λύσει.
Ως μια εξαιρετική εμπειρία χαρακτήρισε την πορεία της στο Υπουργείο.

Εξέφρασε ωστόσο την έντονη δυσαρέσκεια της και το παράπονο της για τη "φημολογία και παραφιλολογία των τελευταίων μηνών" και τις συνεχείς αναφορές στο όνομα της για τον ανασχηματισμό, σχολιάζοντας ότι "η παρατεταμένη φημολογία δεν μπορεί παρά να υποσκάπτει το έργο ενός Υπουργού".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top