ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Το 'αμίλητο' νερό ήπιε ο Ρώσος στα κρατητήρια -Αναμένεται η απόφαση του ΓΕ για να 'κλειδώσει' η ανθρωποκτονία

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Το 'αμίλητο' νερό ήπιε ο Ρώσος στα κρατητήρια -Αναμένεται η απόφαση του ΓΕ για να 'κλειδώσει' η ανθρωποκτονία

Την Παρασκευή (06/12) θα καταχωρηθεί η υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του Ρώσου, για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε 27 Νοεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Την Πέμπτη (5/12) αναμένεται η Αστυνομία να παραλάβει από το εξωτερικό τα αποτελέσματα από την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 50χρονος.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου, Γιαννάκης Γεωργίου, μιλώντας στο ThemaOnline, δεν υπήρχε μαύρο κουτί στο συγκεκριμένο όχημα γιατί ήταν μοντέλο του 2008, στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα από το 2011 μπαίνει, ωστόσο κατά τον έλεγχο του βρήκαν άλλα στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν.

Εντωμεταξύ παρόλο που ο 50χρονος, ο οποίος κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές, Τροχαία και ΤΑΕ ήδη έχουν σχεδόν έτοιμο το παζλ της υποθέσης.

Την Παρασκευή (06/12) στο δικαστήριο θα αναφερθούν νέα στοιχεία.

Μέχρι και την Πέμπτη ο Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος εξετάζει το φάκελο με το μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης θα αποφασίσει τελεσίδικα εάν θα κάνει αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας, ο 50χρονος να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου νεαρού - Έκανε 'φυσερό' το αυτοκίνητο του ο Ρώσος που τον χτύπησε με υπερβολική ταχύτητα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top