ΔΙΕΘΝΗ

Νέες δοκιμές για Β. Τζιωρτζή στη Γαλλία στην πίστα του Paul Ricard

Νέες δοκιμές για Β. Τζιωρτζή στη Γαλλία στην πίστα του Paul Ricard

Με μονοήμερο δοκιμαστικό στην πίστα του Paul Ricard στη Γαλλία την περασμένη βδομάδα, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής ολοκλήρωσε το φετινό πρόγραμμά δοκιμών με την JD Motorsport, στο οποίο συμμετείχε το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, είχαν προηγηθεί δοκιμές με την Tatuus F3 T-318 σε Ιταλία και Άμπου Ντάμπι.
 
Στην Ιταλία οι δοκιμές είχαν γίνει με μονοθέσιο εφοδιασμένο με κινητήρα Alfa Romeo ενώ σε Άμπου Ντάμπι και Γαλλία ο κινητήρας ήταν της Renault.
 
Στη Γαλλία ο Τζιωρτζής συμπλήρωσε 82 γύρους σε μία ημέρα, με καλύτερο χρόνο στο 1:59.991. Ήταν το τελευταίο επίσημο δοκιμαστικό της Formula Renault EuroCup για το 2019.
 
«Είμαι βελτιωμένος με την απόδοσή μου καθώς σημειώθηκε σταθερή πρόοδος μέσα στην ημέρα, σε μια πίστα που θεωρείται ιδιαίτερα τεχνική, καθώς οι μεγάλες ευθείες δεν αφήνουν περιθώρια λάθους. Το παραμικρό λάθος κοστίζει σε χρόνο» σημειώνει ο Κύπριος πιλότος.
 
H JD Motorsport είναι πολύ ευχαριστημένη με την πρόοδο του Τζιωρτζή και οι συζητήσεις για το 2020 βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top