ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Ζητούμε δικαιώση για το μωρό μας...' - Συγγενείς του αδικοχαμένου Παναγιώτη μίλησαν στο ThemaOnline -VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Ζητούμε δικαιώση για το μωρό μας...' - Συγγενείς του αδικοχαμένου Παναγιώτη μίλησαν στο ThemaOnline -VIDEO

Aνακουφίστηκαν οι συγγενείς του αδικοχαμένου Παναγιώτη Χριστοφόρου με την απόφαση της δικαστού Μαριλένας Θεοκλήτου να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο 50χρονος Ρώσος οδηγός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία στο τροχαίο που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτη, 27/11/2019 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, κοντά στη Μουταγιάκα. 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Με μεγάλη αγωνία, βουρκωμένα μάτια και ντυμένοι στα μαύρα παρακολούθησαν την Παρασκευή (06/12) οι συγγενείς του 27χρόνου Παναγιώτη. Συνομιλώντας μαζί τους, με θυμό αλλά και απόλυτη αξιοπρέπεια, μας ανέφεραν, ότι 'αυτό που επιθυμούν είναι να μην αφεθεί ελεύθερος υπό περιοριστικά μέτρα, καθώς πρόκειται για έναν φονιά'. Κατηγορείται εξάλλου για ανθρωποκτονιά.

Χάνοντας την ψυχραιμία τους για το άδικο τέλος του Παναγιώτη τους που έχει και ένα ανήλικο παιδάκι, ήταν διατεθειμένοι να εκφράσουν την οργή τους εάν δεν οδηγείτο αμέσως στην Κεντρικές Φυλακές. 

Η δικαστής Μαριλένα Θεοκλήτου αφού άκουσε την κατηγορούσα αρχή και τον δικηγόρο υπερπάσπισης αποσύρθηκε για μία ώρα για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό.

Στις 12:00 το μεσημέρι η δικαστική αίθουσα γέμισε ξανά, με την αγωνία των συγγενών να εντείνεται. Στο άκουσμα της απόφασης να παραμείνει υπό κράτηση τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, οπόταν και θα αρχίσει η δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, νεαρός εκ των συγγενών φώναξε "Φονιάς, δικαίωση".

Όταν κατά την αποχώρηση από την αίθουσα, στο διάδρομο μπροστά τους συγγενείς πέρασε ο 50χρονος υποβασταζόμενος από δυο αστυνομικούς και φορώντας χειροπέδες, μία κοπέλα μην μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της την εκδήλωσε. Αυτός παρέμεινε ατάραχος. Να σημειωθεί ότι από την πλευρά του δεν είχε κανέναν στο κοινό για να παρακολουθήσει τη διαδικασία. 

Σε δηλώσεις τους στο ThemaOnline, ο πατέρας και ο αδελφός του Παναγιώτη καθώς και άλλα πρόσώπα είπαν ότι η απόφαση τους άφησε ικανοποιημένους και είναι μία ελάχιστη ανακούφιση, ότι η δικαιοσύνη κάνει σωστά τη δουλειά της μέχρι στιγμής και τόνισαν την ανάγκη για αποτρεπτικές ποινές.

'Ζητούμε μόνο δικαίωση για το μωρό μας, τίποτε άλλο. Να γίνουν πιο αυστηρές ποινές, πιο αποτρεπτικές...' ήταν μια από τις χαρακτηριστικές τοποθετήσεις.

Παρακολουθήστε πιο κάτω το οπτικό υλικό:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top