ΚΥΠΡΟΣ

Αγωνία στον κόσμο του Απόλλωνα! «Τελειώνει» ο Αντόνε;

Αγωνία στον κόσμο του Απόλλωνα! «Τελειώνει» ο Αντόνε;

Δεν πίστευαν... αυτά που έβλεπαν οι φίλοι του Απόλλωνα χθες το απόγευμα. Η ομάδα μπήκε από νωρίς (2΄) μπροστά στο σκορ αλλά η συνέχεια... ήταν τραγική.

Αφού την γλύτωσε σε κάποιες περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Αντόνε γνώρισε την ισοφάριση και ακολούθως, άλλα δύο γκολ για το βαρύ 1-3.

Όταν μάλιστα είσαι πρωτοπόρος, παίζεις στα πλέι οφ και θέλεις πρωτάθλημα, τέτοιες εμφανίσεις είναι απαράδεκτες. Ο κόσμος βρέθηκε στο Τσίρειο στάδιο και αφού χειροκρότησε και έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι, αποδοκίμασε στο φινάλε παίκτες και τεχνική ηγεσία για την εικόνα της ομάδας.

Η αγωνία μεταφέρεται στην επόμενη μέρα και το κατά πόσο θα υπάρξει κάποια εξέλιξη. Ο Ιοάν Αντόνε δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης αρκετών φίλων της ομάδας και είναι αλήθεια πως έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης, όπως βέβαια και οι ποδοσφαιριστές.

Έχουν πυκνώσει οι φωνές αλλά ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης δεν έχει πάρει κάποια απόφαση. Για την ώρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και η διοίκηση περιμένει να ηρεμίσει κάπως η κατάσταση. Αγωνία στον κόσμο αν θα υπάρξει ή όχι αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με έξι ματς να απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top