ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΚ: Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς

ΑΕΚ: Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς

Στην ΑΕΚ υπάρχει ικανοποίηση για την μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστική, βρίσκει την ομάδα της Λάρνακας στο -4 από την κορυφή.

Με έξι παιχνίδια να απομένουν, είναι λογικό οι φίλοι της ομάδας να κοιτάζουν ακόμη πιο ψηλά από την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ έδειξε πως έχει την ποιότητα να διακριθεί την φετινή σεζόν, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ήρθε μετά από μια καλή παρουσία στο γήπεδο. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έκανε ούτε ένα σουτ για ένα ολόκληρο ημίχρονο, λέει πολλά. Με κατοχή μπάλας, γρήγορο ρυθμό και αποφασιστικότητα, οι παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν έφθασαν στη νίκη, ενώ δημιούργησαν προϋποθέσεις και για άλλα γκολ.

Σαφώς και αυτή η νίκη γεμίζει όλους στην ομάδα με αυτοπεποίθηση, αλλά τώρα, δεν είναι ώρα για πανηγύρια. Προέχει το ματς με την ΑΕΛ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης και περιμένει ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο, που αισθάνεται ικανοποιημένος με αυτά που βλέπει στο γήπεδο.

Οι παίκτες του Κρίστιανσεν έπιασαν από χθες δουλειά για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Το γεγονός ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, είναι στα θετικά για την ΑΕΚ. Όλοι στην ομάδα κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν λένε μεγάλες κουβέντες. Άλλωστε ο «καθρέφτης», είναι το γήπεδο.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top