ΚΥΠΡΟΣ

Βράβευση και συγκίνηση για τον Νέστωρα Μυτίδη

Βράβευση και συγκίνηση για τον Νέστωρα Μυτίδη

Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ, Νέστωρας Μυτίδης, αναδείχτηκε σύμφωνα με την αντικειμενική και αμερόληπτη ψήφο των αθλητικών συντακτών, ως ο Καλύτερος Ποδοσφαιριστής του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, για τον Μάρτιο 2015.

Για αυτή του την επιτυχία, ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής της ομάδας βραβεύτηκε από την Carlsberg με το «Αριστείο» του Επάθλου, ενώ ο ίδιος επέλεξε τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων, στον οποίο η Carlsberg συνείσφερε το ποσό των 1000 ευρώ, σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού της Carlsberg.

Παραλαμβάνοντας την επιταγή η κα Χριστοφόρου, Βοηθός Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ, ευχαρίστησε την Carlsberg για την έμπρακτη και ουσιαστική προσφορά της στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και την κοινωνία γενικότερα, ιδιαίτερα δε στα φιλανθρωπικά και ευαγή ιδρύματα, μέσω του δημοφιλούς θεσμού τουΕπάθλου Carlsberg, καθώς επίσης και τον ποδοσφαιριστή που επέλεξε τον ΠΑΣΥΚΑΦ για την εισφορά.

Ο Νέστωρας Μυτίδης εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε την Carlsberg και την ΕΑΚ, για την τιμητική βράβευση και είπε, πως η επιλογή για την εισφορά του χρηματικού βραβείου στον ΠΑΣΥΚΑΦ, έγινε εις μνήμη της αδελφής του, η οποία απεβίωσε πρόσφατα από την επάρετη νόσο του καρκίνου.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την απονομή του βραβείου στον Νέστωρα Μυτίδη και της επίδοσης της σχετικής επιταγής στη Βοηθό Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΥΚΑΦ, κα Σόφη Χριστοφόρου, απο τον Διευθυντή του Διαφημιστικού Τμήματος της φίλαθλης εταιρείας Carlsberg, Στυλιανό Σμυρίλλη, στη παρουσία του εκπροσώπου τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκου Δημητρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top