ΚΥΠΡΟΣ

Το μεγάλο στοίχημα του ΑΠΟΕΛ

Το μεγάλο στοίχημα του ΑΠΟΕΛ

Ξεκάθαρος στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι η κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου. Ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, σε πρόσφατες δηλώσεις του κατέστησε σαφές πως η ομάδα πάει για το νταμπλ.

Ακολούθησε η άσχημη εμφάνιση και η ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ αύριο ο ΑΠΟΕΛ δίνει τον πρώτο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας βρέθηκε χθες στον Αρχάγγελο, μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και τους έθεσε όλους προ των ευθυνών του.

Ο ΑΠΟΕΛ σαφώς και μπορεί να αποδώσει καλύτερα μπάλα και έχει μπροστά του ένα μεγάλο στοίχημα. Με νίκη και καλή εμφάνιση στο αυριανό ματς με την Ομόνοια, το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο και η ομάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Πρόκειται για παιχνίδι κομβικής σημασίας, κάτι που αντιλαμβάνονται όλοι στην ομάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ράφικ Τζιμπούρ αναμένεται να επιστρέψει στην δράση και να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Στην διάθεση του Φινκ είναι επίσης ο Εφραίμ αλλά και ο Βινίσιους, που έλειψε από την ομάδα. Πάρντο και Γκόμες θα μείνουν εκτός.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Είναι αβέβαιο αν θα ανακοινωθεί σήμερα η αποστολή ή θα το πράξει αύριο η ομάδα, όπως έκανε με Απόλλωνα και ΑΕΚ που η αποστολή ανακοινώθηκε την ημέρα του αγώνα.

Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και το ίδιο θα συμβεί και αύριο. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα δώσουν το παρών τους στο ΓΣΠ και περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν πάθος και αποφασιστικότητα απέναντι στον «αιώνιο» για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top