ΚΥΠΡΟΣ

Σήμερα έχει τελικό στο Κύπελλο Γ Δ κατηγορίας

Σήμερα έχει τελικό στο Κύπελλο Γ Δ κατηγορίας

Ώρα τελικού και επιστροφή στο γήπεδο που φιλοξένησε τον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου Coca – Cola Γ΄- Δ Κατηγορίας.

 Όπως ήδη ανακοινώθηκε η  ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και ο Ακρίτας Χλώρακας, συμφώνησαν στη διεξαγωγή του σημερινού μεταξύ τους αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου και ώρα 15:00.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Χρυσοβαλάντης Θεούλη με βοηθούς τους Αναξαγόρα Στυλιανού και Χαράλαμπο Ξενοφώντος. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Ροδοσθένους και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Ιωάννου.

 Ο σημερινός τελικός θα είναι ο έβδομος στην ιστορία του θεσμού και οι δύο ομάδες για πρώτη φορά θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

*ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και Ακρίτας Χλώρακας θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε τελικό της διοργάνωσης. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι προκρίθηκαν στον τελικό χωρίς να γνωρίσουν την ήττα.

 *Η ΠΑΕΕΚ συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση, καθώς σε όλες τις προηγούμενες χρονιές αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

www.cfa.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top