ΚΟΣΜΟΣ

«Καμαρώστε» μία μάνα: Έκαψε το παιδί της χρησιμοποιώντας βενζίνη!

«Καμαρώστε» μία μάνα: Έκαψε το παιδί της χρησιμοποιώντας βενζίνη!

Το παιδί ευτυχώς επέζησε αλλά φέρει εγκαύματα σε όλο του το σώμα και το πρόσωπο και νοσηλεύεται εδώ και τρεις ημέρες σε νοσοκομείο των ΗΠΑ. Το περιστατικό έγινε γνωστό αφού οι γείτονας δεν άντεξαν με αυτά που έβλεπαν και κατήγγειλαν τη μάνα στην αστυνομία.

Η 27χρονη Πόρσε Λατρίκ Ράιτ, 27χρονη μητέρα ενός κοριτσιού 7 ετών, συνελήφθη στην Καλιφόρνια, με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έριξε βενζίνη στο 7χρονο παιδί της και στη συνέχεια το άναψε!

Την κλήση στην αστυνομία, έκανε ένας γείτονας, ο οποίος παρατήρησε τα σημάδια που έφερε το άτυχο παιδάκι σε όλο του το κορμάκι και το πρόσωπο. Η μικρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εδώ και 3 μέρες και αναμένεται να επιζήσει.

Οι γείτονες είχαν ακούσει συχνά φωνές της Ράιτ προς το παιδί της, ανέφεραν οι γείτονες.

Όπως έγινε γνωστό από την έρευνα, η Ράιτ, στο παρελθόν, έχει κατηγορηθεί για βιαιοπραγία, ενδοοικογενειακή βία και πορνεία, ενώ αυτή τη φορά αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να της επιφέρουν και ισόβια κάθειρξη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top