ΚΥΠΡΟΣ

Ίντερ: Στο στόχαστρο ο Πέδρο

Ίντερ: Στο στόχαστρο ο Πέδρο

Η ομάδα της Ίντερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πέδρο της Μπαρτσελόνα, όπως σημειώνει η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επιθυμεί την απόκτηση του επιθετικού της «Μπάρτσα» και προγραμματίζει συνάντηση μαζί του για να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα του Μιλάνο.

Το γεγονός ότι ο Πέδρο έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενισχύει το σενάριο να ψάξει για άλλο ποδοσφαιρικό σταθμό, αν και τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο επιθετικός κοστολογείται από τους «μπλαουγκράνα» στα 18 εκατομμύρια ευρώ ενώ διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2016, κάτι που αποτελεί εμπόδιο στην Ίντερ. Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ευελπιστούν πως θα διαπραγματευτούν με την Μπαρτσελόνα και θα βρεθεί η λύση.

Για την απόκτηση του Πέδρο ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ, από την στιγμή μάλιστα που ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top