ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Τα αίματα στο δωμάτιο που άφηναν ανοικτό το σενάριο εγκληματικής ενέργειας και κινητοποίησαν την Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ:  Τα αίματα στο δωμάτιο που άφηναν ανοικτό το σενάριο εγκληματικής ενέργειας και κινητοποίησαν την Αστυνομία

Νεκρός σε δωμάτιο όπου διέμενε εντοπίστηκε αλλοδαπός εργάτης το πρωί της Παρασκευής 14/2.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο 37χρονο, με καταγωγή από την Πολωνία εντόπισε νεκρό ο αδελφός του και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία. Λόγω της αναφοράς ότι στο δωμάτιο υπήρχαν αίματα την υπόθεση ανέλαβε το ΤΑΕ Λευκωσίας με μέλη του να αποκλείουν τη σκηνή και να ξεκινούν έρευνες.

Γύρω στις 09:30 στο σημείο βρέθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους πραγματοποιώντας αυτοψία.

Μετά το πέρας αυτής και σχετική ενημέρωση από τον Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας κύριο Ιωάννη Γιωρκάτζη ο θάνατος του 37χρονου, φαίνεται πως ήταν αιφνίδιος και οφείλεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα σε παθολογικά αίτια.

Μια εκτίμηση που «κερδίζει έδαφος» κάνει λόγο για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο 37χρονος με αποτέλεσμα να προκληθεί διάτρηση στομάχου και ο άτυχος άντρας να κάνει εμετό που περιείχε αίμα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή στη σορό του 37χρονου η οποία ορίστηκε για το Σάββατο 15/2

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top