ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Λάρισα - Φοιτήτρια που είχε ταξιδέψει Ιταλία

Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Λάρισα - Φοιτήτρια που είχε ταξιδέψει Ιταλία

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου εξετάζεται ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, αναφέρει το «Sputnik».

Πρόκειται για γία 22χρονη φοιτήτρια από την Καρδίτσα, η οποία σπουδάζει στην Κρήτη και είχε προσφάτως επισκεφτεί τη βόρεια Ιταλία, μετέδωσε το «KarditsaPress.gr». Όπως αναφέρεται, η κοπέλα κάλεσε ασθενοφόρο και είχαν παρθεί όλα τα αναμενόμενα μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, λόγω του ασθενοφόρου στην γειτονιά και των ειδικών μέτρων αντιμετώπισης που πάρθηκαν, αναστατώθηκε όλη η γειτονιά.

Η νεαρή κοπέλα αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «Sputnik». Ωστόσο, κρίθηκε ορθό να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, που είναι «σημείο αναφοράς» γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Το άλλο κρούσμα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το «LarissaNet.gr», αργά τη νύχτα έφτασαν τα αποτελέσματα για την 68χρονη Λαρισαία, η οποία νοσηλεύεται σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top