ΚΥΠΡΟΣ

Ιστορικό βίντεο της Ανόρθωσης! Η επιστροφή των Θρύλων…

Ιστορικό βίντεο της Ανόρθωσης! Η επιστροφή των Θρύλων…

Την ευκαιρία να ξαναδούν από κοντά μερικούς από τους θρύλους της σύγχρονης ποδοσφαιρικής ιστορίας της Ανόρθωσης, είχαν όσοι φίλοι της Μεγάλης Κυρίας βρέθηκαν στο Κίτιον το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Σε μια σεμνή εκδήλωση που κράτησε σχεδόν δυο ώρες, οι Ανορθωσιάτες που κατέκλυσαν το στάδιο χειροκρότησαν τους φουτσαλιστές και αποθέωσαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής ομάδας, οι οποίοι έδειξαν πως κρατούν γερά ακόμα, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους… αυτή την φορά στο παρκέ.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι Μιχάλης Παμπόρης, Κόκος Παναγή, Γιάννης Καραγιάννης, Πανίκος Ππούννας Κώστας Φώτη, Τιμούρ Κετσπάγια, Λουκάς Λουκά, Χρίστος Κοτσώνη, Σπύρος Καστάνας, Άντρος Παναγιώτου και Φοίβος Βραχίμης όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φούτσαλ του Συλλόγου, χαρίζοντας περίτεχνες ενέργειες, πανέμορφα τέρματα, φοβερές αποκρούσεις αλλά και… στιγμές γέλιου με τα αλληλοπειράγματά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top