ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σφύρισαν την πληροφορία στην αστυνομία: Πεταμένα φυσίγγια στον Τεκκέ Λάρνακας

Σφύρισαν την πληροφορία στην αστυνομία: Πεταμένα φυσίγγια στον Τεκκέ Λάρνακας

Δεν σταματά να μαζεύει όπλα, σφαίρες και φυσίγγια η αστυνομία από διάφορους ανοικτούς χώρους στη Λάρνακα το τελευταίο διάστημα. Γίνονται έρευνες να διαφανεί εάν συνδέονται με εγκληματικές ενέργειες.

Εκατόν σαράντα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων εντόπισε χθες η Αστυνομία σε ανοικτό χώρο στη περιοχή Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14.30 χθες το μεσημέρι μέλη της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Δύναμης εντόπισαν ύστερα από πληροφορία, σε ανοικτό χώρο στη περιοχή Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στη Λάρνακα 130 φυσίγγια πιστολιού διαμετρήματος 9 μιλιμέτρων και 10 φυσίγγια πιστολιού διαμετρήματος 7.65 μιλιμέτρων.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι αφού παρέλαβαν τα φυσίγγια που ήταν πεταμένα στον ανοικτό χώρο, άρχισαν έρευνες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top