ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Το ντέρμπι και η επόμενη μέρα…

Ομόνοια: Το ντέρμπι και η επόμενη μέρα…

Στην Ομόνοια έχουν αρκετούς λόγους για να θέλουν τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα.

Μετά από δύο ήττες την φετινή σεζόν απέναντι στους «κυανόλευκους», η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα της και να αυξήσει τις πιθανότητες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Όλοι στην ομάδα θεωρούν πως το ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να αποτελέσει μια κακή παρένθεση και να μάθουν από τα λάθη τους. Κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, η τεχνική ηγεσία δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές και το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία της.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας συνεχίζεται και αν δεν προκύψει κάτι στις τελευταίες προπονήσεις, τότε ο Ρούμπιο θα είναι ο μοναδικός απών. Ο Ισπανός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ακολουθεί επίσης φυσιοθεραπεία.

Στο ματς με τον Απόλλωνα, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν στην διάθεση τους μόνο δύο κερκίδες, αφού το Βόρειο πέταλο θα μείνει κλειστό λόγω τιμωρίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προγραμματισμός. Στην Ομόνοια κοιτάζουν και την επόμενη μέρα και ήδη γίνονται οι πρώτες επαφές για συμβόλαια παικτών που λήγουν, πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, αλλά και πλάνο, που θα αφορά μειωμένο προϋπολογισμό. Μαργκάσα, Ασίς και Ρουσιάς παρουσιάζονται θετικοί να συνεχίσουν στο «τριφύλλι». Στο κεφάλαιο τερματοφύλακας, η Ομόνοια θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top