ΚΥΠΡΟΣ

Στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα ο Πάους! Ευχαρίστησε τον κόσμο

Στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα ο Πάους! Ευχαρίστησε τον κόσμο

Ο Αντρέ Πάους νιώθει χαρούμενος για τη νίκη της Ανόρθωσης επί της ΑΕΚ (3-0) και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ομαδικό πνεύμα και την σκληρή δουλειά που έκαναν οι παίκτες του.

Οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι έξι βαθμών. Αν χάναμε θα μέναμε επτά βαθμούς πίσω. Νικήσαμε και είμαστε μόνο ένα βαθμό. Μπορούμε για την 2η ή 3η θέση. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας, την σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα. Το πέναλτι ήταν κρίσιμη στιγμή και ήταν σημαντική η απόκρουση του Τόμας. Καταφέραμε να ελέγξουμε την ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ήταν ο 12ο παίκτης μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top