LIFESTYLE

Η άγνωστη σχέση του Κωστρίκη με τον ηθοποιό του Hollywood Adam Sandler - To αποκάλυψε ο ίδιος

Η άγνωστη σχέση του Κωστρίκη με τον ηθοποιό του Hollywood Adam Sandler - To αποκάλυψε ο ίδιος

Σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε προέβη ο γνωστός πλεόν σε όλους μας Λεόντιος Κωστρίκης, τον οποίο καθημερινά η ώρα 18:00 βλέπουμε στις οθόνες μας και μας ανακοινώνει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ο Καθηγητής Βιολογικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ιδρυτικό μέλος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών και Επικεφαλής του Εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας και Μοριακής Ιολογίας, Λεόντιος Κωστρίκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town αναφέροντας ένα σημείο απο τη ζωή του που δεν γνωρίζαμε όπως και πολλά όλα.

Στα πλαίσια της περιγραφής της φοιτητικής του ζωής ο κ.Κωστρίκης ανέφερε στην συνέντευξη "Ενώ ήµουν στον στρατό, κάποιος µου ανέφερε τις υποτροφίες Fulbright. Έκανα αίτηση, πήγα interview και µου δόθηκε η υποτροφία. Είχα γίνει δεχτός σε πάρα πολλά σχολεία στην Αµερική, ένα από αυτά ήταν και το New York University. ∆εν ξέρω πώς και γιατί ένα χωριατόπαιδο από την Άσσια είχε έντονη επιθυµία να πάει στη Νέα Υόρκη, ίσως εξαιτίας του σινεµά, οπότε βλέποντας ότι έγινα δεκτός από το ΝΥU, αποφάσισα να πάω εκεί. Έτσι, µ’ ένα εισιτήριο που µου έκοψε ο πατέρας µου και µε 350 δολάρια που µου έδωσε στην τσέπη -τα θυµάµαι, γιατί ήταν τα πιο πολλά χρήµατα που είχα πιάσει ποτέ στη ζωή µου- έφτασα στην Αµερική. Η Νέα Υόρκη ήταν εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη για µένα. Προσαρµόστηκα γρήγορα, ένιωσα απίστευτα οικεία εξαρχής, υιοθέτησα εύκολα την κουλτούρα της, οι φίλοι µου όλοι ήταν Αµερικανοί, ο πρώτος µου συγκάτοικος ήταν ο µετέπειτα πασίγνωστος ηθοποιός Adam Sandler, στα µαθήµατα τα πήγαινα απίστευτα καλά..."

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top