ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή ΓΓ ΠΕΟ προς Αναστασιάδη: Ζητούν λύση στο θέμα διέλευσης Τ/κ εργαζομένων σε επιχειρήσεις στις ελεύθερες περιοχές

Επιστολή ΓΓ ΠΕΟ προς Αναστασιάδη: Ζητούν λύση στο θέμα διέλευσης Τ/κ εργαζομένων σε επιχειρήσεις στις ελεύθερες περιοχές

Λύση το συντομότερο δυνατό στο θέμα της διέλευσης των Τ/κ εργαζομένων σε επιχειρήσεις στις ελεύθερες περιοχές, με τήρηση των αναγκαίων μέτρων για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ζητεί με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΓΓ της ΠΕΟ, Πάμπης Κυρίτσης.

Σημειώνει ότι λόγω της αδυναμίας μετακίνησης τους διαμέσου των οδοφραγμάτων, «η έλευση τους στην εργασία τους έχει καταστεί αδύνατη, με αποτέλεσμα από τη μια οι ίδιοι να βρίσκονται σε μια εργασιακή και οικονομική ανασφάλεια, ενώ από την άλλη οι επιχειρήσεις τους να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία τους».

Επειδή το πρόβλημα δεν είναι εργασιακό αλλά αφορά τη δυνατότητα αυτή η συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων να μπορούν να προσέρχονται στην εργασία τους, ο κ. Κυρίτσης αναφέρει στην επιστολή του ότι απευθύνεται στον Πρόεδρο Αναστασιάδη «με την παράκληση να δοθεί λύση στο ζήτημα αυτό το συντομότερο δυνατό, διασφαλίζοντας εννοείται την τήρηση των αναγκαίων μέτρων που επιβάλλονται για διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Ο ΓΓ της ΠΕΟ εκφράζει την πεποίθηση ότι η επίλυση αυτού του θέματος με θετικό τρόπο από την πλευρά της Κυπριακής Δημοκρατίας, της οποίας πολίτες είναι και οι εν λόγω εργαζόμενοι, εκτός από την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που αφορά την εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας την ώρα της επανεκκίνησης της, θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των συγκεκριμένων εργαζομένων αλλά και γενικότερα της τουρκοκυπριακής κοινότητας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Παρακαλούμε για την άμεση διαχείριση αυτού του σοβαρού και πολιτικά ευαίσθητου θέματος και είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε θεωρείτε ότι χρειάζεται και η δική μας συμβολή, καταλήγει η επιστολή του Πάμπη Κυρίτση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top