ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έμμεση επιβεβαίωση Κύπρου Μιχαηλίδη περί προτάσεων για πολιτική καριέρα -Ρωτήθηκε για τον επόμενο Αρχηγό -VIDEO

Έμμεση επιβεβαίωση Κύπρου Μιχαηλίδη περί προτάσεων για πολιτική καριέρα -Ρωτήθηκε για τον επόμενο Αρχηγό -VIDEO

Ως έμμεση επιβεβαίωση μπορεί να χαρακτηριστεί η αντίδραση του Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη, σε ερώτηση για τις προτάσεις που έχει δεχθεί προκειμένου να εμπλακεί ενεργά με την πολιτική.

Σε ξεκάθαρες κι επίμονες τοποθετήσεις από τον δημοσιογράφο Νικήτα Κυριάκου (ΑΝΤ1 – Μέρα Μεσημέρι) ο κ. Μιχαηλίδης δεν διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες. Mάλλον τις επιβεβαίωσε.

«Όλα τα κόμματα θα ήθελαν έναν επιτυχημένο Αρχηγό Αστυνομίας στο ψηφοδέλτιό τους. Γιατί το αποκλείεται;» ρώτησε ο Νικήτας Κυριάκου.

«Δεν είπα ότι το αποκλείω» αποκρίθηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας, για να προσθέσει: «Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι η προτεραιότητα. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, είναι -επαναλαμβάνω- να ξεκουραστώ».

Επανήλθε ο Νικήτας Κυριάκου: «Ωραία. Πάρτε χρόνο να χαλαρώσετε. Σεπτέμβρη-Οκτώβρη να σκεφτείτε και τις προτάσεις».

Νέα απάντηση: «Να σας πω. Δεν θέλω να απαντήσω σε κάτι το οποίο μπορεί να μετανιώσω στη συνέχεια. Γι΄ αυτό λέω ότι αυτή τη στιγμή, έχω κάποιες ημέρες να υπηρετήσω και σε καμία περίπτωση δεν θα βγάλω κάτι από το στόμα μου. Αυτή τη στιγμή προέχουν κάποια πράγματα, τα οποία περιμένω να ολοκληρωθούν».

«Άρα ανά πάσα στιγμή μπορεί να σας δούμε στην πολιτική και να σας φιλοξενούμε εδώ από άλλη ιδιότητα. Δεν είναι κακό…» συμπέρανε εύλογα ο δημοσιογράφος, με τον κ. Μιχαηλίδη να μην διαψεύδει: «Συμφωνώ μαζί σας, αλλά δεν θα απαντήσω».

Κατά τ΄ άλλα, ο κ. Μιχαηλίδης δεν αρνήθηκε ότι μίλησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον διάδοχό του.

Δείτε το VIDEO:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα -  Έγιναν λάθη

Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα - Έγιναν λάθη

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει στο «T» ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Λάρνακας Νάκης Αντωνίου κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top