ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Κινείται ανοδικά

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ:  Κινείται ανοδικά

Ανοδικά κινείται τη Δευτέρα το Χρηματιστήριο. Ο Γενικός Δείκτης (στις 13:31) βρισκόταν στις 49,24 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 0,49%.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 29,26 μονάδες, παρουσιάζοντας επίσης άνοδο σε ποσοστό 0,58%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στις €12.926

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, κέρδη παρουσιάζουν η Κύρια Αγορά σε ποσοστό 1,09% και οι Επενδυτικές κατά 2,45%. Αμετάβλητος μένει ο δείκτης των Ξενοδοχείων, ενώ πτώση 0,12% παρουσιάζει η Εναλλακτική Αγορά.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €3.896 (πτώση 0,15%), της Tsokkos Hotels με €3.652, (χωρίς μεταβολή), της Ελληνικής Τράπεζας με €3.189 (άνοδος 1,90%), της Δήμητρας Επενδυτική με €2.101 (άνοδος 2,63) και της Μινέρβα με €87 (πτώση 9,38%).
 
Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, 2 κινούνται ανοδικά, 2 πτωτικά και 1 παραμένει αμετάβλητη. Ο αριθμός των συναλλαγών περιορίζεται σε 17.

Από ΚΥΠΕ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top