ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με εντολή Γιολίτη πιο αυστηροί έλεγχοι από την Αστυνομία- 'Έχουμε την ίδια έντονη ανησυχία'

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με εντολή Γιολίτη πιο αυστηροί έλεγχοι από την Αστυνομία- 'Έχουμε την ίδια έντονη ανησυχία'

Επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου είχε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη, με αφορμή κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στην Κύπρο, σημειώνοντας ότι η ίδια ζήτησε πιο εντατικούς ελέγχους από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου.

 
«Μιλήσαμε με τον Υπ. Υγείας @K_Ioannou. Έχουμε την ίδια έντονη ανησυχία. Απαιτούνται συλλογική και ατομική υπευθυνότητα. Ζήτησα εντατικότερους ελέγχους από τον Αρχηγό @SteliosPapathe2 και την @Cyprus_Police. Δεν θα επιτρέψουμε στους λίγους να ακυρώσουν την προσπάθεια των πολλών», αναφέρει, σε σημερινή της ανάρτηση στο Twitter, η κ. Γιολίτη.

Να θυμίσουμε ότι και ο Υπ. Υγείας τόνισε ότι όλοι οι πολίτες έχουμε ατομική και κοινωνική ευθύνη να προστατεύσουμε τη Δημόσια Υγεία και να συνεχίσουμε την καλή επιδημιολογική εικόνα. Η επαναφορά των περιοριστικών μέτρων αποτελεί την ύστατη λύση και οφείλουμε όλοι να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top