ΚΥΠΡΟΣ

Θέμα: Ποιος θα του πει ότι έχει άδικο;

Θέμα: Ποιος θα του πει ότι έχει άδικο;

Έχω την εντύπωση πως πρέπει να είμαστε από τις πλουσιότερες χώρες στον πλανήτη στα λόγια, αφού από αυτά έχουμε μπουχτίσει. Τώρα στην πράξη, το θέμα κάπου αλλάζει.

Για την κυπριακή κοινωνία θα μπορούμε να γράφουμε, να μιλάμε και να... απορούμε, για ώρες ολόκληρες. Δυστυχώς τα όμορφα λόγια και οι υποσχέσεις που μας «βομβαρδίζουν», τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ας επικεντρωθώ όμως στο αθλητικό κομμάτι και στο θέμα (που αποφασίστηκε με συντριπιτική πλειοψηφία των ομάδων!!) για αύξηση των ομάδων από το επόμενο πρωτάθλημα. Λογική; Βλέπε, άκου, σώπα. Τι ψάχνεις τώρα εσύ την λογική. Οι άνθρωποι έχουν όραμα. Ας το πάμε και παρακάτω.

Πρόσφατα ο προπονητής του Οθέλλου, Κώστας Σακκάς, δήλωσε πως η χρονική περίοδος που πάρθηκε αυτή η απόφαση, είναι απολύτως λανθασμένη. Σαν είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα δηλαδή, ξαφνικά αλλάζουν τα δεδομένα για τον υποβιβασμό. Ποιος θα του πει ότι έχει άδικο; Επειδή έχω μεγάλο ενδιαφέρον να μάθω και τα επιχειρήματα του.

Πάνω κάτω, τα ίδια είπε και ο κόουτς της ΑΕΛ, Χριστάκης Χριστοφόρου, που σημείωσε πως η απόφαση έπρεπε να τεθεί σε λειτουργία από την ερχόμενη σεζόν.

Αν ρωτήσουμε δεξιά αριστερά, μάλλον οι περισσότεροι συμφωνούν πως κακώς αυξάνονται οι ομάδες. Πως γίνεται ρε παιδιά να διαφωνούμε όλοι (μαζί και οι ομάδες) και η πρόταση να περνάει σχεδόν με απόλυτη συμφωνία; Επειδή πέραν του Απόλλωνα, δεν άκουσα κάποια άλλη ομάδα να τοποθετείται επίσημα εναντίον. Δικαίωμα βέβαια σε κάθε ομάδα να πράξει αυτό που επιθυμεί, αλλά δεν μεγαλώσαμε λίγο για κρυφτό;

Στέλιος Δημοσθένους   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top