ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Προσφεύγει στο Διοικητικό Δικαστήριο η κοινοπραξία MLKP για τα λεωφορεία

Προσφεύγει στο Διοικητικό Δικαστήριο η κοινοπραξία MLKP για τα λεωφορεία

Στο Διοικητικό Δικαστήριο θα επιλυθούν οι διαφορές του Υπουργείου Μεταφορών με την κοινοπραξία MLKP, αφού η δεύτερη αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή μετά την απόρριψη της προσφοράς της για τα λεωφορεία επαρχίας Αμμοχώστου και τα υπεραστικά.

Υπενθυμίζουμε πώς αρχικά η προσφορά της εν λόγω εταιρείας είχα κατακυρωθεί από το Συμβούλιο Προσφορών του Υπουργείου Μεταφορών, ενώ μετέπειτα η Επιτροπή Αξιολόγησης του Συμβουλίου Προσφορών απέρριψε την προσφορά.

Όπως δήλωσε στο Insider, ο Πάμπος Καπνός, Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της KAPNOS AIRPORT Shuttle, ετοιμάζεται προσφυγή γιατί «θεωρούμε ότι μας αδικεί η απόφαση… Από τη στιγμή που κατακυρώθηκε η προσφορά μας, αδίκως η επιτροπή διαφοροποίησε τη θέση της. Στο δικαστήριο έχουμε τη δυνατότητα να δικαιωθούμε».

Παράλληλα, τονίστηκε από τον κ. Καπνό, πάλι στο Insider, πώς η δική τους προσφορά ήταν κατά 35 εκατ. Ευρώ φθηνότερη από τους ανταγωνιστές, με αποτέλεσμα τώρα να υπάρχει ορατός κίνδυνος να επιβαρυνθεί ο φορολογούμενος, ενώ πρόσθεσε πως «η κοινοπραξία θεωρεί ότι ο ελεγκτικός οίκος πληρούσε τις προδιαγραφές».

Σύμφωνα επίσης με την κοινοπραξία, δεν δόθηκαν εξηγήσεις για τους λόγους της απόρριψης από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Δείτε την ανακοίνωση της κοινοπραξίας εδώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top